Feestelijke Feestdagen actie!
Beauty & Body Clinic Logo

Beauty & Body Clinic Zaanstad

De feestdagen staan weer voor de deur! Buiten is het guur en koud, maar binnen maken we ons op voor gezellig samen zijn zijn met familie en vrienden. Lekker eten en Feesten! We trekken onze mooste kleding aan en natuurlijk hoort daar ook een feestelijke make-up bij! We zien er op ons mooist uit!

 

En daarbij kan De Beauty & Body Clinic Zaanstad een handje helpen:

 

Vanaf nu tot en met 31 december 2018 kunt u uw ogen net dat beetje extra geven met een nieuwe set Wimperextensions of een LVL Wimperlift voor maar €39,99!

 

Met de One by One wimperextensions techniek wordt er op bijna elk eigen wimperhaartje een extension geplaatst. Hierdoor onstaat een volle, maar toch natuurlijke look. Wij maken gebruik van de flat cashmere wimpers. Deze zijn dunner en platter, waardoor ze nog zachter zijn dan de silk en mink lashes. Er zijn verschillende lengtes en krul curven beschikbaar, waardoor de extensions helemaal naar wens kunnen worden aangepast. De extensions blijven gemiddeld 2 á 3 weken zitten. En onze vaste klanten weten: de extensions blijven ook echt mooi zitten!

 

Lash Lifting, of wimperlifting, is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden door siliconen pads gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor je een wijder ogende en sprekender blik krijgt.

 

Wilt u ook met een prachtige blik de feestdagen in? Maak dan nu een afspraak!

 

🌹Be the beautiful you🌹

Beauty & Body Clinic

06 5770 0603 Mahoniehout 10-12, 1507 ED Zaandam

info@beauty-and-body-clinic.nl