Hete Zomerweken!
Beauty & Body Clinic Logo

Beauty & Body Clinic Zaanstad

In juli en augustus vieren wij de zomer met de Hete Zomerweken! In deze weken kunt u bij de Beauty & Body Clinic Zaanstad profiteren van een heerlijke combinatiekorting: De 2e behandeling voor de helft van de prijs!

 

Dus wilt u voor uw vakantie een prachtige oogopslag met een nieuwe set wimperextensions (handig, want dan is er geen mascara meer nodig!) én een mooie teint, zodat u al met een kleurtje het strand oploopt? Dan kost de Spray Tan u maar €13,75. Zo zijn er vele combinaties mogelijk, extra voordelig! En dat is fijn, want de vakantie kost al genoeg!

 

Ook bij de Size Zero behandelingen gelden de Hete Zomerweken, voor maar €39 kunt u komen kennismaken met dit geweldige concept om uw spieren te trainen en net dat zetje extra te krijgen bij het afvallen! En als het bevalt kost de 10-rittenkaart u maar €399 ipv €500. Natuurlijk kunt u de Size Zero behandeling combineren met een andere behandeling naar keuze en ook dan geldt de combinatiekorting!

 

En zo gaan we prachtig de zomer in! Maak nu uw (combinatie)afspraak heel handig online en tot snel bij de Beauty & Body Clinic Zaanstad!

 

🌹Be the beautiful you!🌹

 

 

 

 

 

 

 

 

(De korting wordt berekend over de goedkoopste behandeling)

 

 

De Hete Zomerweken!

Beauty & Body Clinic

06 5770 0603 Mahoniehout 10-12, 1507 ED Zaandam

info@beauty-and-body-clinic.nl